Reviews

Jan - Basisschool Berkenbeek

Wij komen al vele jaren met onze eindklassers naar zeilschool de Viking te Wolphaartsdijk. De accommodatie en locatie zijn voor ons ideaal om er een geslaagde wateravontuurweek van te maken.  De vele mogelijkheden aan het Veerse meer maken dat onze kinderen zich nooit kunnen vervelen:  Zeilen, met motorbootjes varen, een wedstrijd krabben vangen, spelen op het strand… het zijn elk jaar leuke ervaringen voor onze kinderen.

De grote refter beneden is voor ons een grote meerwaarde in het geval het weer minder is. De slaapkamers boven zijn sober, maar dienen bij ons enkel om te slapen.

Wij hopen nog vele jaren naar hier te kunnen komen!

Familie Stommen-De Lange

Wij zijn een familie van 40 tot 50 personen in de leeftijd van 0 tot 60+, die elk jaar een weekend in De Viking verblijft.

Waarom komen we jaar na jaar terug naar De Viking?!

Dat heeft diverse redenen. Om te beginnen de fantastische ligging van de zeilschool direct aan het Veerse Meer. Vooral de buitenruimte, die er is en de mogelijkheden die dit biedt voor iedereen, jong en oud, om te recreëren en te luieren. Het spelen op en rond het water met eindeloos krabben vangen voor de kleinsten, is heerlijk. De accommodatie is voldoende voor een groot gezelschap. Niet bijzonder luxueus, maar zeker met mooi weer is dit geen probleem. Prettige slaapkamers met douche en toilet voor 6 personen. Verder en zeker niet onbelangrijk is de fijne manier waarop er soepel en gemakkelijk dingen kunnen worden geregeld en onze vragen en of opmerkingen worden beantwoord door de medewerkers. Voor ons zijn deze zaken een reden om steeds weer een weekend bij de Viking te boeken.