De omgeving

wit2


 

De omgeving

In de directe omgeving van de groepsaccommodatie en de blokhutten is van alles te beleven. We denken graag met u mee over een mogelijke invulling van uw (school)kamp, familieweekend, of ieder ander type verblijf. Ontdek mooie, historische steden in de buurt of organiseer een sportief uitje, het is allemaal mogelijk.

 

dagattractieszeelandKijk op www.dagattractieszeeland.nl voor inspiratie!

  Bootverhuur

Naast onze blokhutten en groepsaccommodatie beschikken wij ook over een jachthaven en bootverhuur. Het is mogelijk één of meerdere motorboten te huren en daarmee Het Veerse Meer te gaan verkennen. Onze motorboten zijn geschikt voor maximaal 6 personen.
Tarief:
Halve dag 9.00 – 13.00 / 13.00 – 17.00 uur € 70,00
Hele dag 9.00 – 17.00 uur

Duiken

U zou het wellicht niet denken, maar het Veerse Meer en de Oosterschelde zijn populaire plekken om te duiken. Het zicht is vaak goed. Vlakbij is er een afvulstation voor duikflessen. Het Veerse Meer is een ideale locatie voor de beginnende duiker en plek waar u de steeds drukker wordende Oosterschelde kunt ontvluchten. Wat uitdagender duiken kan op de Oosterschelde door het getijdewaterduiken. Beide duiklocaties herbergen prachtige planten en dieren.

Buitensport

In de omgeving hebben zich verschillende aanbieders van watersporten gevestigd. Verken het Veerse Meer per kano, ga klimmen en klauteren, windsurfen, GPS-lopen, boogschieten of vlotten bouwen. Het is heerlijk hardlopen en wandelen door de polders, of relaxen en zwemmen aan één van de strandjes. Ook waterskiën en natuurlijk zeilen behoren tot de buitensportmogelijkheden in de nabije omgeving. Fietsen kan in Zeeland fantastisch. Er lopen verschillende mooie routes door Zuid- en Noord-Beveland en Walcheren. 

 Steden

In de buurt van ons Wolphaartsdijk liggen een aantal gezellige Zeeuwse steden. Shopstad Goes, vissersstad Vlissingen, Zeeuwse hoofdstad Middelburg en historisch Veere liggen vlakbij. In Goes zit u prima op het terras aan de markt, als onderbreking van een shop tripje. Ook heeft de stad een tropisch zwemparadijs, een tropisch regenbos, een bowlingbaan, een kartcentrum en kunt u een nostalgische rit maken met de stoomtrein. Helemaal ontspannen kan in Wellness Goes. In Vlissingen staat een grote bioscoop, kunt u struinen over de boulevard en is er een reptielenzoo, een aquarium en een speelcircus. In Middelburg vindt u een dierenpark, een klimpark, het Zeeuws museum, historische gebouwen en u kunt er een rondvaart boeken. In de buurt zijn de Deltawerken te bewonderen. Veere is rijk aan historie en heeft imposante oude gebouwen. Je kunt er heerlijk eten of snuffelen in de vele winkeltjes. Daarnaast zijn er in de omgeving veel kleine dorpjes te ontdekken.

Culinair

Als u ervoor kiest niet in de groepsaccommodatie of uw blokhut te eten, zijn er genoeg mogelijkheden om een hapje te eten. Voor iedere wens en voor ieder budget is er in de omgeving wat te vinden.

Wilt u lekker BBQ, zelf wat maken, of even snel een lekker belegd broodje halen? Dan kunt u terecht bij de op loopafstand gelegen supermarkt.

Veerse Meer en de zee

Wat de accommodatie en blokhutten zo bijzonder maakt is de locatie aan het water. Vanuit het verblijf springt u zo het Veerse Meer in. Het Veerse Meer is met name populair om haar watersportmogelijkheden en haar schone, zoute water. Het is een heerlijke plek voor zeilers, sportvissers, en sportduikers. Langs het meer vindt u verschillende stadjes en dorpen, eetgelegenheden en afmeerplaatsen. Op 20 minuten rijdafstand bevinden zich de Zeeuwse stranden. Mooie badplaatsen in de buurt zijn Vlissingen, Neeltje Jans, Domburg en Vrouwenpolder/Breezand. Hier kunt u lekker uitwaaien tijdens een mooie wandeling of fietstocht, een kopje warme chocolademelk drinken en genieten van de zon.