Arrangementen

  Bed & Boot

Verblijft u in de blokhutten? Informeert u dan even naar bootverhuur mogelijkheden in het havenkantoor.

Rondje watersport

Voor een bedrijfsuitje, schoolkamp of een groep vrienden; een rondje watersport is zonder twijfel een geslaagde activiteit. De activiteiten kunnen naar wens worden ingevuld. Tot de mogelijkheden behoren onder andere kanoën, boogschieten, klauteren over de hindernisbaan, vlotten bouwen en een duik van de kanotoren. Daarna kun je moe maar voldaan ontspannen in de groepsaccommodatie of blokhutten. In combinatie met een verblijf op De Viking kost een standaard rondje watersport €17,50 per persoon. Het rondje watersport vindt plaats bij onze partner Kanoa. Desgewenst kunt u het rondje watersport combineren met zeilen in onze Polyvalken.

Dagje optimisten

Vooral erg leuk tijdens een schoolkamp. De kinderen gaan in groepjes het water op om de basisbeginselen van het zeilen te leren. Het materiaal en instructeur(s) worden door ons geregeld. Iedereen kan genieten van de mooie zeilsport en een eigen bootje besturen! Na dit avontuur misschien een stapel lekkere pannenkoeken? Een dagje optimisten tijdens uw verblijf kost €23 per deelnemer.

 Zeeuws watersport schoolkamp

Speciaal voor schoolkampen bieden wij het Zeeuws watersport schoolkamp aan. Het is een arrangement waarin een dagje optimisten en een rondje watersport gecombineerd wordt. Over de verdere invulling van het schoolkamp hebben wij allerlei ideeën. Indien gewenst helpen wij graag met een leuk voorstel op maat. Een kamp bij De Viking is een mooi afscheid voor kinderen uit groep 8 die de basisschool verlaten. Als u geïnteresseerd bent en meer informatie wilt, geef dan even een belletje.

Omnium

In het Omnium kunt u een bezoek brengen aan het zwembad en de tropische tuin, een leuk uitje als onderdeel van bijvoorbeeld een kamp of familieweekend. Een regenachtig dagje is geen probleem, want je waant je in een tropisch oord. Voor grotere groepen is het mogelijk het zwembad en de tuin te combineren. 

Zomer zeilkamp

In de zomermaanden juli en augustus organiseert Vinea Vakanties bij De Viking de meest fantastische zomerweken onder het motto “Zeilen is fun!”. Het is een kamp vól zeilplezier met leeftijdsgenoten. Cursisten tussen de 8 en 18 varen in Valken, Catamarans, Topazen, O’pen BIC’s en Optimisten. Daarnaast worden er op de kant spellen gespeeld en leren de cursisten ook nog wat zeiltheorie. Na een week hebben cursisten hun CWO diploma of vorderingenstaat op zak. Voor meer informatie over en het reserveren van dit weekarrangement, kijkt u op www.vinea.nl